Over Ria’s eetwinkel / Catering van Ria

Welkom op de site van Ria’s Eetwinkel.

Al vele jaren geleden is Ria met catering van Ria begonnen. Koken is haar passie en hobby. Vroeger met kerst kookte ze liever voor 20 personen dan voor 2 personen. U begrijpt dus wel dat met kerst bij Ria het huis vol zat met familie en vrienden. Lekkere Hollandse kost maar ook voor Italiaans eten draait ze haar hand niet om. De wens was er om ooit nog eens een speciaal zaak te openen .

In december 2012 was het zover. Samen met haar oudste dochter Judith is ze dit avontuur aangegaan. Judith stopte met haar werk als intensive care verpleegkundige. Ria’s Eetwinkel is een feit. Een winkel waar van alles te vinden is op het gebied van eten of te drinken. Een groot assortiment binnen en buitenlandse kazen. Prachtige vleeswaren van top kwaliteit. De beste olijfoliën. Leuke producten voor een cadeau. Pakketjes kunt u zelf samenstellen. De lekkerste maaltijd componenten om los te kopen of om een complete maaltijd samen te stellen. Lekker flesje wijn erbij en het smullen kan beginnen.

Ook de catering zijn ze samen gaan voortzetten. BBQ, warm en koud buffet, tapas planken, belegde broodjes alles is mogelijk. Zowel voor particulier als zakelijk bent u bij ons op het juiste adres. Kijk rustig verder op de website wat er zoal mogelijk is. Of kom eens rondneuzen op de dorpsstraat 58 te Stiphout/Helmond.

Ria van Leeuwen
Judith van Santvoort- van Leeuwen
En personeel.

Telefoon: 0492 – 53 42 73 of 06 – 13 78 08 24